Kvalitetsauktion nr. 2 slutter den 14. April 2024 kl. 15:00

Til vores kommende auktioner søger vi nedenstående materiale:

  • Frimærker: Bedre enkeltmærker, komplette sæt og posthistoriske breve.
  • Postkort: Gamle postkort primært fra Danmark, Dansk Vestindien, Grønland, Færøerne og Island.
  • Mønter: Gamle mønter, sølvmønter, guldmønter, medaljer og pengesedler.
  • 2. Verdenskrig: Løbesedler, illegale blade, dokumenter, breve, fotografier, postkort og meget andet.

Gerne hele samlinger, kasser og større partier i alle ovenstående kategorier.

Overvejer du at sælge, så står vi klar til at hjælpe dig. Har du ikke selv nogen viden inden for området, så kigger vi på det i fællesskab og får en snak om, hvad der er bedst for dig.

Nedenfor kan du læse mere om vores forskellige auktioner, mindstepriser og salærer.

FRIMÆRKER

Månedsauktion
Sidste søndag i hver måned afholder vi en frimærkeauktion udelukkende med enkeltobjekter (enkeltmærker, komplette sæt og posthistoriske breve). Mindsteprisen på disse auktioner er 100 DKK. Vi beregner et sælgersalær på 15% af hammerslaget for de solgte objekter, og vi tager ingen andre gebyrer.

Kvalitetsauktion
2 gange om året afholder vi en frimærkeauktion udelukkende med rariteter og kvalitetsobjekter. Mindsteprisen på disse auktioner er 1.000 DKK. Vi beregner et sælgersalær på 15% af hammerslaget for de solgte objekter, og vi tager ingen andre gebyrer.

Storauktion
Mindst 2 gange om året afholder vi en frimærkeauktion udelukkende med samlinger, kasser og større partier. Mindsteprisen for lot på disse auktioner er 1.000 DKK. Vi beregner et sælgersalær på 15% af hammerslaget for de solgte lot, og vi tager ingen andre gebyrer.

POSTKORT

6 gange om året afholder vi en postkortauktion udelukkende med bedre enkelte postkort fra Danmark, Dansk Vestindien, Grønland, Færøerne og de øvrige nordiske lande. Mindsteprisen på disse auktioner er 50 DKK. Vi beregner et sælgersalær på 20% af hammerslaget for de solgte postkort, og vi tager ingen andre gebyrer.

MØNTER

Ca. 3 gange om året afholder vi en møntauktion med enkelte mønter, samlinger og kasser. Mindsteprisen for enkelte mønter på disse auktioner er 100 DKK og 500 DKK for samlinger/ kasser. Vi beregner et sælgersalær på 15% af hammerslaget for de solgte objekter, og vi tager ingen andre gebyrer.

2. VERDENSKRIG

Ca. 3 gange om året afholder vi en auktion med enkelte effekter relateret til 2. Verdenskrig. Mindsteprisen for disse effekter er 250 DKK. Vi beregner et sælgersalær på 15% af hammerslaget for de solgte effekter, og vi tager ingen andre gebyrer.